Termeni si conditii - www.anvelope-bistrita.ro

Utilizarea site-ului de comert electronic www.anvelope-bistrita.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. www.anvelope-bistrita.ro, isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor termeni si conditii fara nicio alta notificare. 

 

Despre comanda:

Toate produsele sunt vandute numai pe baza de factura, astfel ca, in acord cu legislatia fiscala în vigoare, factura trebuie completata, obligatoriu, cu datele complete ale clientului.

Comanda se poate plasa telefonic sau online prin inregistrare.

E-mailul primit după depunerea comenzii online nu reprezintă o confirmare concretă a comenzii. Este doar un raspuns automat cu caracter informativ, continand datele comenzii.

 

Modalitati de plata:
Plata se poate face in numerar in momentul primirii marfii sau cu OP in baza unei facturi proforme emisa de compania noastra!

Securitatea datelor si informatiilor personale:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Comsig Automobile S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, etc.
S.C. Comsig Automobile S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 

Responsabilitatea privind produsele:

Ofertele de anvelope de pe acest site ( www.anvelope-bistrita.ro ) sunt valabile in limita stocurilor disponibile!
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software, defectiuni tehnice aparute la server, greseli de tipar, imagini, caracteristici tehnice, etc.
Continutul site-ului, respectiv (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, etc) a fost alcatuit in colaborare cu furnizorii sau producatorii marcilor respective. Din acest motiv, S.C. Comsig Automobile S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii sau producatorii fiecarei marci.

Pot aparea unele erori de afisare ale produselor, privind denumirea, caracteristicile, pretul final, etc. Comsig Automobile S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru aceste erori, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii sau producatorii fiecarei marci.


S.C. Comsig Automobile S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea constatata. De asemenea, imaginile produselor sunt afisate cu titlu informativ ele putand diferii (janta nu este inclusa in pretul anvelopei)!


COMENZILE SI PRETURILE AFISATE RAMAN FERME DOAR DUPA CONFIRMAREA COMENZII DE CATRE UN REPREZENTAT AL FIRMEI NOASTRE!

 

GARANTIA PRODUSELOR:
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiciaza de cerificat de garantie conform legilor in vigoare!

TERMENE DE LIVRARE:
Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 – 4 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii! In conditii speciale S.C Comsig Automobile S.R.L. isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare!
Livrarea se face cu curierul numai pe teritoriul Romaniei! Despre taxele percepute de curier veti fi informat de unul din reprezentantii firmei noastre in momentul confirmarii comenzii!

 

DISPUTE SI CONFLICTE: 
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul  www.anvelope-bistrita.ro  si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre S.C. Comsig Automobile S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de judecata din raza unde se afla sediul firmei S.C. Comsig Automobile S.R.L. 
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate raspunderea.
 
 
 
POLITICA DE RETURNARE:

Potivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Asadar, consumatorul are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia, si va suporta cheltuielile de returnare a produselor!

Conform legii in vigoare, orice client care achizitioneaza produse de la firma noastra, are dreptul sa renunte la achizitia acestora fara penalitati si fara a aduce vreun motiv intemeiat vanzatorului in termen de 10 zile de la receptionarea produselor.

Produsele care se doresc a fi returnate trebuie sa se afle in starea initiala in care au fost livrate, sa nu prezinte urme de montaj, taieturi sau deformari.

Costul de returnarea al produselor va fi suportat de catre client!

 

In conditiile in care produsul returnat se afla in starea initiala, conform legii in vigoare, termenul de rambursare al contravalorii acestuia fiind in maxim 30 zile de la data receptiei produsului de catre vanzator.


Intregul continut al acestui site  www.anvelope-bistrita.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Comsig Automobile S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.